Basecamp

tijd om samen het avontuur aan te gaan!

Basecamp is onze thuisbasis. Basecamp biedt alle faciliteiten om verantwoord te trainen op het gebied van kracht, uithoudingsvermogen, snelheid en agility (wendbaarheid). In de gezellige koffiehoek kun je jouw doelstellingen met ons delen en bespreken wij je ontwikkelingen.

Welk avontuur wil jij aangaan en hoe kom je vanaf je vertrouwde basis steeds dichter bij je avontuur? Wij helpen je hierbij via een methode die ook gebruikt wordt bij de Koninklijke Landmacht. Wij bepalen je fundament en je doelstellingen en stellen hier een trainingsprogramma voor op. In kleine groepen of individueel ga jij onder onze deskundige begeleiding werken aan jouw avontuur!

Je vindt Basecamp aan de Elftweg 17 (industrieterrein Dombosch) in Raamsdonksveer.

Personal training

Onze personal training is helemaal gericht op jou en het (sportieve) doel dat je wilt bereiken.
Welk streven dat is, maakt niet uit. Maar wel met een gedegen trainingsplan.

Small Group Training

In onze small group trainingen werk je aan eigen vaardigheden en doorzettingsvermogen. In een kleine, gemotiveerde groep neem je deel aan een specialistisch trainingsplan.

Online Training

Ook online bieden wij professionele ondersteuning en begeleiding zodat jij je doelen gaat behalen. Tevens ontvang je alle voordelen die behoren bij het lidmaatschap en interessante kortingen op onze workshops en adventures.

Waarom Move To Adventure?

    • Professionele begeleiding 
    • Uniek concept 
    • Meer dan alleen fitness 
    • Veelzijdig 
    • Uitdagend