onze adventures

Zin in een Adventure in het mooie Zweden? Te voet met kaart en kompas door de bossen en per kano op een rivier?

Zweden

Dag 1 start met een rechtstreekse vlucht van Amsterdam naar Oslo. Vanuit Oslo gaan we per auto naar “Varmland” in Zweden. Hier aangekomen bepakken we onze rugzakken en gaan te voet met kaart en kompas dwars door de bossen op zoek naar een shelter voor de eerste nacht. Hier maken we een vuur, kunnen we zwemmen en/of vissen en sluiten we de dag af onder het genot van een hapje en een drankje.

De volgende ochtend vervolgen we al oriënterend onze weg om rond de middag via een mooie route bij de Canadese kano’s aan te komen. We zakken de rivier af, steken meren over. Na een aantal uren peddelen en een paar oversteken over land bereiken we de volgende overnachtingsplaats op een eilandje. 

Dag 3 is de laatste fysieke dag. Na het ontbijt vervolgen we onze route per kano. Aan het eind van middag bereiken we het hotel waar een heerlijke douche, een goed bed, een lekkere maaltijd en koude drankjes op ons wachten. 

De volgende ochtend vertrekken we na het ontbijt weer richting Oslo voor onze terugvlucht naar Amsterdam.

Meer adventures

Clinic Mountainbiken

Wil jij op een verantwoorde wijze kennis maken met mountainbiken of juist je skills verbeteren onder de professionele begeleiding van een oud top mountainbiker? Meld

Lees meer »

Ouder Kind weekend

Supergaaf weekend met ouder en kind!Een weekend met Kanoën, Kamperen, vuur maken, outdoor coocking, uitleg over kaartlezen en kompas gebruiken, wildbingo, etc.Kortom Herinneringen maken en

Lees meer »

Zweden

Zin in een Adventure in het mooie Zweden? Te voet met kaart en kompas door de bossen en per kano op een rivier? Dag 1

Lees meer »