Weten wat je beweegt

Trainen, alleen of in groepsverband. Een reis maken naar ongekende oorden, die je op de proef stellen. Om sportieve prestaties te leveren en uitdagingen aan te gaan, heb je meer nodig dan een goede lichamelijke conditie. Immers, hoe meer inzichten je hebt en achtergronden je kent, des te beter beslagen je ten ijs komt. Daarvoor zijn er onze workshops. Specialisten, avonturiers en deskundigen nemen je mee in hun werelden en maken je deelgenoot van hun ervaringen. Interessant, leerzaam en een bron van inspiraties. De onderwerpen die wij in de workshops aansnijden zijn heel gevarieerd. Wij duiken bijvoorbeeld dieper in de principes van bepaald soort trainingen. Avonturiers zijn te gast om in woord, beeld en geluid te verhalen over hun bijzondere tochten. Technieken worden uitgelegd of een voedingsdeskundige vertelt je over de specifieke eetpatronen bij takken van sport. Kortom, als je meer wilt weten over wat jou beweegt, kom je naar een workshop die voor jou is bestemd. In onze agenda vind je een wisselend aanbod van onderwerpen.

Workshop / training obstacle run

Met grote regelmaat krijg ik de vraag: ‘Hoe kan ik me het beste voorbereiden op een Obstacle run zoals de Strong Viking?’

In basis is het uithoudingsvermogen gecombineerd met kracht. De hindernissen vereisen echter technieken die niet iedereen (voldoende) beheerst. Wil je je hierin verder ontwikkelen en je conditie verder uitbouwen, schrijf je dan in voor de training(en) die Move to Adventure geeft op een geweldige trainingslocatie in Made. Ervaring op doen met mogelijke hindernissen, professionele uitleg van de verschillende technieken en tips en tools zijn de ingrediënten van deze trainingen. Duur trainingen 1,5 uur.

Wanneer:

* Zondag 12 februari om 09.30 uur
* Zaterdag 11 maart om 15.00 uur
* Vrijdag 7 april om 19.30 uur
* Vrijdag 12 mei om 19.30 uur

Kosten € 10,00 per persoon per training

Geef duidelijk aan wanneer je wilt komen.

Kaart & kompas

In een dag leer je hoe je met kaart en kompas je weg kan vinden. We leren je de basisprincipes van het oriënteren aan. De afsluiting van de dag zal een oriënteringsloop zijn waarbij posten in de natuur gevonden moeten worden.  (alles zonder GPS!)

Op deze dag is ook de mogelijkheid om te trainen voor de Biesbosch Challenge en de Auenland Adventure Race.

Datum: 19 maart 2017
Prijs: €20,- inclusief lunch
Tijd: 09:00 tot 13:00 uur
Locatie: Oosterhout

 

 

Kajak varen

Wil je de Biesbosch eens verkennen vanuit een kajak maar heb je de spullen niet of weet je de weg niet? Schrijf je dan in voor één van de twee kajak tochten! Je krijgt uitgebreide uitleg over de verschillende technieken van het kajak varen. Deze technieken gaan we vervolgens direct toepassen tijdens een mooie tocht door het Nationaal Park De Biesbosch waarin we op zoek gaan naar bevers, ijsvogeltjes en de indrukwekkende vis- en zee arend.

Wanneer:

* Zondag 9 april (maximaal 7 personen)

* Zondag 21 mei (maximaal 7 personen)

De kosten bedragen € 20,00 per persoon.

Dit is inclusief het gebruik van de kajak en bijbehorende materialen.

Geef duidelijk aan welke dag.