Samen naar je doel

In onze small group trainingen werk je aan eigen vaardigheden en doorzettingsvermogen. Maar dat doe je niet alleen. In een kleine, gemotiveerde groep neem je deel aan een specialistisch trainingsplan. Wij houden de small group trainingen, met mensen die hetzelfde doel voor ogen hebben, altijd buiten. In de frisse buitenlucht en midden in de elementen van de natuur. Bijvoorbeeld een bootcamp training in de Loonse en Drunense Duinen. Een kano expeditie door de kreken van de Biesbosch. Een kaart en kompas training, die je in onherbergzame gebieden leert wat de juiste richting is. Of een groepstraining, waarin je samen met anderen toewerkt naar jouw deelname aan een event.
Je hoeft je niet met een groep aan te melden voor deze bijzondere trainingen. Dat mag natuurlijk wel, maar je kunt je ook individueel inschrijven. Je trainingspartners ontmoet je dan vanzelf in de groep. En dat, zo leert onze ervaring, schept snel een hechte onderlinge band. Klik snel door naar onze trainingsprogramma’s en het formulier om je in te schrijven.

Small group training

Een full body work-out! Het uithoudingsvermogen wordt getraind. Daarnaast komen ook spierversterkende oefeningen aan bod. Alles gebruikmakend van de elementen in het terrein. Het is in groepsverband maar met aandacht voor het individu.
Maak kennis met een small group training en schrijf je in!

[sociable]

Deel uitmaken van onze groep in