Clinic Mountainbiken

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wil jij op een verantwoorde wijze kennis maken met mountainbiken of juist je skills verbeteren onder de professionele begeleiding van een oud top mountainbiker? Meld je dan aan voor deze clinic. In een groep van maximaal 8 personen krijg je een uur techniektraining op jouw eigen niveau. Na dat uur is er nog gelegenheid om zelf te oefenen op het MTB-parcours. Daarna is er nog een mogelijkheid om je vragen te stellen.
Deze clinic wordt gegeven in de omgeving van Dorst. Wanneer je geen mountainbike hebt, neem dan even contact met ons op. Wij regelen het graag voor je.

Clinic Mountainbiken

Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan!

Meer Adventures

Ouder Kind weekend

Supergaaf weekend met ouder en kind!Een weekend met Kanoën, Kamperen, vuur maken, outdoor coocking, uitleg over kaartlezen en kompas gebruiken, wildbingo, etc.Kortom Herinneringen maken en samen een weekend quality time.   Wij verzorgen de begeleiding, kano, tent, slaapmatjes, lunch, avondeten en ontbijt wat je met elkaar gaat klaarmaken op een eigen gemaakt vuur, en natuurlijk nog wat lekkere dingen voor

Lees meer »

Make your own adventure

Hoe gaaf is dat!!  Je eigen avontuur aangaan in het grootste zoetwatergetijden gebied van Europa, de Brabantse Biesbosch. Even terug naar de basis, de natuur in met een vriend of vriendin, het gezin of een ouder kind weekendje.Even tijd voor een elkaar! Jullie gaan de Biesbosch in, en gaan op zoek naar de afgesproken kampeerplek, onderweg geniet je van de

Lees meer »

Zweden

Zin in een Adventure in het mooie Zweden? Te voet met kaart en kompas door de bossen en per kano op een rivier? Dag 1 start met een rechtstreekse vlucht van Amsterdam naar Oslo. Vanuit Oslo gaan we per auto naar “Varmland” in Zweden. Hier aangekomen bepakken we onze rugzakken en gaan te voet met kaart en kompas dwars door

Lees meer »