Zweden

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Zin in een Adventure in het mooie Zweden? Te voet met kaart en kompas door de bossen en per kano op een rivier?

Dag 1 start met een rechtstreekse vlucht van Amsterdam naar Oslo. Vanuit Oslo gaan we per auto naar “Varmland” in Zweden. Hier aangekomen bepakken we onze rugzakken en gaan te voet met kaart en kompas dwars door de bossen op zoek naar een shelter voor de eerste nacht. Hier maken we een vuur, kunnen we zwemmen en/of vissen en sluiten we de dag af onder het genot van een hapje en een drankje.

De volgende ochtend vervolgen we al oriënterend onze weg om rond de middag via een mooie route bij de Canadese kano’s aan te komen. We zakken de rivier af, steken meren over. Na een aantal uren peddelen en een paar oversteken over land bereiken we de volgende overnachtingsplaats op een eilandje. 

Dag 3 is de laatste fysieke dag. Na het ontbijt vervolgen we onze route per kano. Aan het eind van middag bereiken we het hotel waar een heerlijke douche, een goed bed, een lekkere maaltijd en koude drankjes op ons wachten. 

De volgende ochtend vertrekken we na het ontbijt weer richting Oslo voor onze terugvlucht naar Amsterdam.

Prijs is inclusief

Meer Adventures

Clinic Mountainbiken

Wil jij op een verantwoorde wijze kennis maken met mountainbiken of juist je skills verbeteren onder de professionele begeleiding van een oud top mountainbiker? Meld je dan aan voor deze clinic. In een groep van maximaal 8 personen krijg je een uur techniektraining op jouw eigen niveau. Na dat uur is er nog gelegenheid om zelf te oefenen op het

Lees meer »

Ouder Kind weekend

Supergaaf weekend met ouder en kind!Een weekend met Kanoën, Kamperen, vuur maken, outdoor coocking, uitleg over kaartlezen en kompas gebruiken, wildbingo, etc.Kortom Herinneringen maken en samen een weekend quality time.   Wij verzorgen de begeleiding, kano, tent, slaapmatjes, lunch, avondeten en ontbijt wat je met elkaar gaat klaarmaken op een eigen gemaakt vuur, en natuurlijk nog wat lekkere dingen voor

Lees meer »

Make your own adventure

Hoe gaaf is dat!!  Je eigen avontuur aangaan in het grootste zoetwatergetijden gebied van Europa, de Brabantse Biesbosch. Even terug naar de basis, de natuur in met een vriend of vriendin, het gezin of een ouder kind weekendje.Even tijd voor een elkaar! Jullie gaan de Biesbosch in, en gaan op zoek naar de afgesproken kampeerplek, onderweg geniet je van de

Lees meer »