Make your own adventure

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Hoe gaaf is dat!! 

Je eigen avontuur aangaan in het grootste zoetwatergetijden gebied van Europa, de Brabantse Biesbosch.

Even terug naar de basis, de natuur in met een vriend of vriendin, het gezin of een ouder kind weekendje.
Even tijd voor een elkaar!

Jullie gaan de Biesbosch in, en gaan op zoek naar de afgesproken kampeerplek, onderweg geniet je van de mooie natuur, neem je een duik of stap je even uit voor een mooie uitzicht, of een wandelingetje.
Misschien pak je nog een glimp op van de zeearend, de visarend of een van de vele Bevers.

Wij verzorgen de kano, zwemvesten,  een kaart van de Biesbosch.
We kunnen indien gewenst ook de complete kampeeruitrusting inclusief maaltijden verzorgen.

Ook regelen we een plekje voor je waar je mag kamperen, je kan hier gezellig bij je eigen kampvuur genieten van elkaar, de rust, en van de natuur.
Het is leuk om in de avond nog een rondje te kanoën en op zoek te gaan naar de bevers, deze zijn na zonsondergang het meest actief.

We ontmoeten elkaar op het verzamelpunt , waar je na een korte instructie, veilig met de kano het water op kan!

Wij regelen het graag voor je.

Make your own adventure

Bellen kan natuurlijk ook 06-12723772 of 0622236277

Meer Adventures

Clinic Mountainbiken

Wil jij op een verantwoorde wijze kennis maken met mountainbiken of juist je skills verbeteren onder de professionele begeleiding van een oud top mountainbiker? Meld je dan aan voor deze clinic. In een groep van maximaal 8 personen krijg je een uur techniektraining op jouw eigen niveau. Na dat uur is er nog gelegenheid om zelf te oefenen op het

Lees meer »

Ouder Kind weekend

Supergaaf weekend met ouder en kind!Een weekend met Kanoën, Kamperen, vuur maken, outdoor coocking, uitleg over kaartlezen en kompas gebruiken, wildbingo, etc.Kortom Herinneringen maken en samen een weekend quality time.   Wij verzorgen de begeleiding, kano, tent, slaapmatjes, lunch, avondeten en ontbijt wat je met elkaar gaat klaarmaken op een eigen gemaakt vuur, en natuurlijk nog wat lekkere dingen voor

Lees meer »

Zweden

Zin in een Adventure in het mooie Zweden? Te voet met kaart en kompas door de bossen en per kano op een rivier? Dag 1 start met een rechtstreekse vlucht van Amsterdam naar Oslo. Vanuit Oslo gaan we per auto naar “Varmland” in Zweden. Hier aangekomen bepakken we onze rugzakken en gaan te voet met kaart en kompas dwars door

Lees meer »