Met het gezin op stap met de step/kickbike.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ben jij het binnen zitten ook zo zat?                                                 

       

Met zijn tweeën of met je huishouden lekker naar buiten en sportief bezig zijn, steppen is laagdrempelig en voor iedereen op zijn eigen niveau uitdagend, je bepaalt zelf je tempo en de afstand.

Wij verhuren onze steps per dagdeel van 9.00 tot 12.30 of van 13.00 tot 17.00 uur, Kosten zijn €10,00 per step.     Bel om te reserveren Jaco 06-12723772 of André 06-22236277                                                                                                  Je kan ook onderstaand formulier invullen dan nemen we snel contact met je op.

Meer Adventures

Clinic Mountainbiken

Wil jij op een verantwoorde wijze kennis maken met mountainbiken of juist je skills verbeteren onder de professionele begeleiding van een oud top mountainbiker? Meld je dan aan voor deze clinic. In een groep van maximaal 8 personen krijg je een uur techniektraining op jouw eigen niveau. Na dat uur is er nog gelegenheid om zelf te oefenen op het

Lees meer »

Ouder Kind weekend

Supergaaf weekend met ouder en kind!Een weekend met Kanoën, Kamperen, vuur maken, outdoor coocking, uitleg over kaartlezen en kompas gebruiken, wildbingo, etc.Kortom Herinneringen maken en samen een weekend quality time.   Wij verzorgen de begeleiding, kano, tent, slaapmatjes, lunch, avondeten en ontbijt wat je met elkaar gaat klaarmaken op een eigen gemaakt vuur, en natuurlijk nog wat lekkere dingen voor

Lees meer »

Make your own adventure

Hoe gaaf is dat!!  Je eigen avontuur aangaan in het grootste zoetwatergetijden gebied van Europa, de Brabantse Biesbosch. Even terug naar de basis, de natuur in met een vriend of vriendin, het gezin of een ouder kind weekendje.Even tijd voor een elkaar! Jullie gaan de Biesbosch in, en gaan op zoek naar de afgesproken kampeerplek, onderweg geniet je van de

Lees meer »