Kaart en kompas

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Goede voornemens om eens wat vaker de natuur in te trekken maar geen zin om de standaard routes te lopen? Meld je dan aan voor onze workshop Kaart en Kompas. Tijdens deze workshop leer je hoe je met kaart en kompas je eigen routes kunt bepalen en op een andere manier naar je omgeving te kijken.

Kaart en kompas

Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan!

Meer Adventures

Clinic Mountainbiken

Wil jij op een verantwoorde wijze kennis maken met mountainbiken of juist je skills verbeteren onder de professionele begeleiding van een oud top mountainbiker? Meld je dan aan voor deze clinic. In een groep van maximaal 8 personen krijg je een uur techniektraining op jouw eigen niveau. Na dat uur is er nog gelegenheid om zelf te oefenen op het

Lees meer »

Ouder Kind weekend

Supergaaf weekend met ouder en kind!Een weekend met Kanoën, Kamperen, vuur maken, outdoor coocking, uitleg over kaartlezen en kompas gebruiken, wildbingo, etc.Kortom Herinneringen maken en samen een weekend quality time.   Wij verzorgen de begeleiding, kano, tent, slaapmatjes, lunch, avondeten en ontbijt wat je met elkaar gaat klaarmaken op een eigen gemaakt vuur, en natuurlijk nog wat lekkere dingen voor

Lees meer »

Make your own adventure

Hoe gaaf is dat!!  Je eigen avontuur aangaan in het grootste zoetwatergetijden gebied van Europa, de Brabantse Biesbosch. Even terug naar de basis, de natuur in met een vriend of vriendin, het gezin of een ouder kind weekendje.Even tijd voor een elkaar! Jullie gaan de Biesbosch in, en gaan op zoek naar de afgesproken kampeerplek, onderweg geniet je van de

Lees meer »