Nieuwe grenzen om te ontdekken

De Kilimanjaro is met bijna 6.000 meter de hoogste berg van Afrika. Een reus om te bedwingen. Alleen weggelegd voor topbergbeklimmers? Nee, want jij kunt dat ook meemaken! De indrukwekkende klimlooptocht naar het dak van Afrika is één van de toppers in ons jaarprogramma Travel & Events. Wij hebben er echter meer. Zoals run events, adventure races, trekking en trail walking, mountainbike tochten en mountaineering.
Al onze sportieve reizen en evenementen vinden plaats op de mooiste stukken natuur in binnen- en buitenland. Zweden in de winter of zomer, Duitsland, Midden- en Zuid-Afrika en ons eigen land natuurlijk. De Travels & Events zijn stuk voor stuk ontdekkingen. En niet op de laatste plaats van de prestaties die jij er met veel voldoening en beleving neerzet. Als je dé reis van je leven zoekt, kijk dan op ons jaarprogramma en meld je aan.
Wij kunnen ook een specifieke reis of evenement voor je organiseren. Voor je bedrijf, familie of vriendenclub. Wat of waar je maar wilt. In samenwerking met ons internationale netwerk stellen wij het graag helemaal op maat voor je samen.

 

Travels

Kilimanjaro

Heb je altijd al eens op de top van de Kilimanjaro willen staan? De beklimming van de Kilimanjaro is een onvergetelijke ervaring. Het is de grootste vrijstaande berg ter wereld en de hoogste berg op het Afrikaanse continent. Sneeuw en ijs bedekken de 5.895 meter hoge top, die je samen met ervaren professionals gaat beklimmen. Het bedwingen van de top is de ultieme fysieke en mentale uitdaging!
In 2020 willen wij weer een 8-daagse KILIMANJARO expeditie organiseren. Interesse laat het ons weten!

Datum: najaar 2020

[sociable]

Trail Zuid-Afrika

Na een fantastische reis vorig jaar, gaan we dit jaar weer! Gebaseerd op onze vier pijlers ontdek, leer, ervaar en geniet hebben wij een unieke reis voor je samengesteld. Avontuurlijke en fysieke elementen gebundeld in een afwisselend programma.

Het absolute hoogtepunt van de reis “the elephants river back-pack trail”, een vierdaagse trail in het Kruger park. begeleid door twee gidsen volgen we met een groep van maximaal  8 personen te voet een gedeelte van de Olifants river. Een verblijf in een sfeervolle logde in een geweldig gebied maken het een typische Move to Adventure reis. Een unieke en onvergetelijke ervaring.

We organiseren op 20 december 2018 een informatieavond. Geef je op via onderstaande link.

Datum reis: 15 mei t/m 25 mei 2019

[sociable]

Events

Binnenkort meer informatie